knitting_holiday_romsdal_norway_7

Strikkeferie 11.-18. september:
Med Nancy Marchant som lærer deg Brioche

Enestående mulighet til å lære noe nytt!

Nancy Marchant har jobbet med denne teknikken i mange år og gitt ut flere bøker. Hun underviser på engelsk samtidig med at hun demonstrerer teknikken med store strikkepinner og gode beskrivelser. Hun er fantastisk dyktig og inspirerende!

Hva er Brioche?

Helt enkelt så er teknikken basert på patentstrikk, og det er det mange som kan. Nancy har videreutviklet denne teknikken til et helt univers av muligheter som blir til ved hjelp av fellinger og økninger satt i system. Foruten dette bruker hun flere farger som gir flotte effekter.

book

Hva skjer i løpet av uken?

Eventyrlige Aak Hotel er stedet for seng og mat. Her strikkes det ved peisen både sent og tidlig.

Etter innsjekk samles vi på Aak Hotel til deilig middag kl 19.00.

I løpet av uken blir det:

  • Undervisning og fordypning i Skolestua. Undervisningsmateriell deles ut.
  • Omvisning i produksjonen på Rauma Ullvarefabrikk med påfølgende besøk i Fabrikkutsalget som har gode priser for deg som er strikkeferiegjest.
  • Yoga er vidunderlig for kropp og sjel og 3 morgener starter vi med avslappende Yin-yoga. Yogainstruktøren har med matter til alle.
  • Det legges til rette for små utflukter i nærområdet. Utestrikk og kaffe på bålet.
  • Det settes av to dager til utflukter der vi opplever noen av perlene som Romsdalen har å by på. Både Nancy og strikkepinnene følger oss. Bli begeistret! 

Pris:

Hele uken med forelesning, garn til undervisning, overnatting, bevertning og utflukter koster kr 15.800,- i enkeltrom og kr 15.100,- i dobbeltrom.

Påmeldingsfrist:

20.06.2016

Maks antall deltagere er 16 personer.

Booke din strikkeferie her


brioche2